"вклад на текущем счете" English translation

RU

"вклад на текущем счете" in English

volume_up
вклад на текущем счете [вклад на текущем счёте] {m}

RU вклад на текущем счете
volume_up
[вклад на текущем счёте] {masculine}

вклад на текущем счете

Similar translations for "вклад на текущем счете" in English

вклад noun
на preposition
на
English
текущий noun
English
текущий adjective
счет noun
счёт noun
English