"грушевое дерево" English translation

RU

"грушевое дерево" in English

RU грушевое дерево
volume_up
{neuter}

грушевое дерево (also: груша)
volume_up
pear {noun}
грушевое дерево

Similar translations for "грушевое дерево" in English

дерево noun