"затвор" English translation

RU

"затвор" in English

volume_up
затвор [затво́р] {m}

RU затвор
volume_up
[затво́р] {masculine}

затвор
volume_up
bibb {noun}
затвор
затвор
volume_up
gate {noun}
затвор (also: чека, клок, затор, локон)
volume_up
lock {noun}
volume_up
plug {noun}
затвор