"лазейка для скота" English translation

RU

"лазейка для скота" in English

EN

RU лазейка для скота
volume_up
{feminine}

лазейка для скота (also: драга, обвал, содрогание, мурашки)
volume_up
creep {noun}

Similar translations for "лазейка для скота" in English

лазейка noun
для preposition
English
для conjunction
English
скот noun