"свисток" English translation

RU

"свисток" in English

volume_up
свисток [свисто́к] {m}

RU свисток
volume_up
[свисто́к] {masculine}

свисток (also: свист, освистывание)
volume_up
pipe {noun}
свисток (also: гудок, звук рога)
volume_up
toot {noun}