"созерцание звезд" English translation

RU

"созерцание звезд" in English

volume_up
созерцание звезд [созерцание звёзд] {m}

RU созерцание звезд
volume_up
[созерцание звёзд] {masculine}

Similar translations for "созерцание звезд" in English

созерцание noun