"член профсоюза" English translation

RU

"член профсоюза" in English

RU член профсоюза
volume_up
{masculine}

член профсоюза (also: тред-юнионист)
член профсоюза (also: унионист)

Similar translations for "член профсоюза" in English

член noun
профсоюз noun